رئیس سازمان دامپزشکی در نخستین نمایشگاه تخصصی بین المللی فارماکوپه اعلام کرد:
پرداخت ۲۲۰ میلیون دلارارز 4200 تومانی برای تأمین مواد اولیه دارو، واکسن، افزودنی و مواد بیولوژیکی دامی
امسال ۳۴۰ میلیون دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تأمین مواد اولیه وارداتی دارو، واکسن و مواد بیولوژیک و افزودنی دام، طیورو آبزیان پیش بینی شده که تا کنون 220 میلیون دلار آن پرداخت شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا رفیعی پور رییس این سازمان امروز در جریان افتتاح نخستین نمایشگاه تخصصی بین المللی فارماکوپه دامپزشکی ایران در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران با بیان این که طی 4 ماه اخیر از کل ارز پیش بینی شده برای تأمین مواد اولیه وارداتی دارو، واکسن، مواد بیولوژیک و افزودنی های دام، طیور و آبزیان تاکنون ۲۲۰ میلیون دلار پرداخت شده است، افزود: سازمان دامپزشکی کشور در حوزه تأمین مواد اولیه داروها، واکسن، مواد بیولوژیک و افزودنی ها، برای بسیاری از اقلام در حوزه دام، طیور و آبزیان دو برابر سال گذشته تخصیص ارز داشته است.
رفیعی پور اظهار کرد: سازمان دامپزشکی کشور در سال گذشته تغییراتی را در دستورالعمل ها در حوزه کاهش فرآیند زمان ثبت و سفارش واردات مواد اولیه داروها و واکسن های دامپزشکی ایجاد کرد و در سال ۹۷ نیز با شروع تحریم ها بعضی از دستورالعمل ها به نفع وارد کنندگان مواد اولیه تغییر داده شد تا بتوانند با سرعت لازم ثبت سفارش خود را انجام و ارز دولتی دریافت کنند.
وی مجموع دارو و واکسن های وارداتی حوزه دام، طیور و آبزیان را بیش از ۲ هزار قلم برشمرد که ۴۰ تا ۵۰ قلم آن جنبه استراتژیک دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور درباره وضعیت حاکم بر نقل و انتقال ارز و تاثیرات آن بر بازار محصولات دام و طیور گفت: ظرف یک هفته اخیر شرایط مبادله ارز در حوزه تأمین مواد اولیه دارو و واکسن های دامی به حالت عادی برگشته است و کشورهای روسیه، چین و ترکیه در این زمینه با تولید کنندگان ایرانی همکاری می کنند.
وی درباره وضعیت بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سال جاری اعلام کرد: در حالی که سال گذشته در همین زمان بیش از ۱۲ میلیون قطعه طیور مبتلا به آنفلوانزای فوق حاد دفن شد، اما با تمهیدات اتخاذ شده و همکاری دامپزشکان دولتی و بخش خصوصی و مرغداران، این عدد امسال به ۷۰۰ هزار قطعه کاهش یافته است.
رفیعی پور رصد و پایش، واکسیناسیون مرغ های تخمگذار و ایمنی سازی، ویروس آنفلونزای پرندگان را در کشور از جمله اقدامات کنترلی و مدیریتی نام برد که در این زمینه اعمال شده است.
بنابراین گزارش، در نخستین نمایشگاه فارماکوپه با حضور رییس سازمان دامپزشکی کشور، علی ابراهیمی رییس کمیته دام، طیور و زنبورعسل کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی افتتاح شد، از یک آنتی بیوتیک تزریقی برای مصرف دام در زمینه عفونت های دستگاه تنفسی که بخش خصوصی تولید کرده است رونمایی شد.
دفاع رییس کمیته دام و طیور کمیسیون کشاورزی مجلس از کیفیت بالای داروهای دامی تولید داخل
علی ابراهیمی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی و رییس کمیته دام و طیور این کمیسیون در حاشیه نخستین نمایشگاه فارماکوپه نیز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: زمانی می توان اقتصاد کشور را پیش برد که در زمینه غذا حرفی برای گفتن وجود داشته باشد.
وی با بیان این که در شرایط کنونی کشور که تحریمها اقتصاد را به چالش کشیده اولین مرحله توانمندی در فراهم کردن قوت مردم است، افزود: اقدامات انجام شده برای صنعت دام و طیور بسیار مثبت بوده و ضریب اطمینان در تامین پروتئین کشور ایجاد شده است. شرکتهای داخلی داروهای دامی را با کیفیت بالا تولید کردهاند و با این کار اطمینان تولیدکنندگان را افزایش دادهاند.
در نمایشگاه تخصصی بین المللی فارماکوپه دامپزشکی ایران که از امروز سوم تا ششم دی ماه ۱۳۹۷ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می گردد؛ ۵۰ شرکت داخلی و نمایندگان ۳۰ شرکت خارجی حضور دارند و شرکت هایی از کشورهای آلمان، آمریکا، فرانسه، انگلستان، اسپانیا، ایتالیا و مالزی در آن شرکت کرده اند.
Leave a Comments